Este atat de usor sa treci peste chinul si stresul din facultate pe care il presupun testele, lectiile de invatat, pregatirea pentru examene si temele pentru acasa, cu ajutorul aplicatiilor inteligente de pe smartphone.

Tot mai multe aplicatii de telefon s-au imbunatatit si au inceput a fi actualizate si sa devina ca un fel de mini-copie pentru telefon a programelor mama de genul, pe care le poti accesa doar de pe un dispozitiv ca pc-ul, tableta, laptopul personal etc.

EasyBib

Care este cea mai dificila etapa a scrierii de eseuri?  Majoritatea dintre studentii de facultate ar raspunde, probabil ca lista de citate. Daca te numeri printre acest gen de studenti, EasyBib este aplicatia perfecta pentru ca tu sa o descarci si sa o utilizezi.

Doar trebuie sa introduci titlul unei carti si vei avea parte de citatul potrivit. Apoi tot ceea ce va trebui sa faci este sa copii acest citat in bibliografia ta.

Studious

Cam cat de des ti se intampla sa uiti de datele si orele la care trebuie sa dai diferite teste? Stii mereu teremenul limita de predare al unei anumite teme, ora exacta de cand va trebui sa tii urmatoarea prezentare si subiectul urmatorului curs?

Datorita aplicatiei Studious, aceasta problema poate fi rezolvata odata pentru totdeauna. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci toate informatiile legate de orar, de materiile la care trebuie sa participi, profesori si locatiile exacte, etc. si aceasta aplicatie smechera iti va reaminti despre asta exact la timp.

Dictionary.com

Aceasta este aplicatia perfecta pentru pasionatii de cuvinte si de oricine trebuie sa citeasca anumite carti pe topicuri diferite, unde ti se poate intampla sa intampini cuvinte incurcate, de care sa nu stii.

Dictionary.com face usoara modalitatea de a afla definitia fiecarui cuvant despre care nu esti sigur. Un bonus pentru acei studenti carora le place sa isi spioneze colegii de clasa: aceasta aplicatie iti permite sa vizualizezi cam ce cuvinte cauta oamenii de langa tine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *