Casa

Cum sa adaugi culoare casei tale

Pentru o serie de proprietari de case care sunt axati mai mult pe culorile neutre si pale in ceea ce priveste decorul casei lor, chiar si doar putina culoare poate suna ca o decizie teribila de a schimba infatisarea casei.

Si chiar daca exista o gramada de posibilitati de a da putina culoare si entuziasm casei tale, cea mai simpla modalitate de a face acest lucru este prin adaugarea de solutii temporare.

Este corect, pune deoparte ustensilele pentru vopsit, indeparteaza-te de periile de varuit si verifica aceste solutii inteligente pentru a scapa de fobia de culori, odata pentru totdeauna.

Deci daca nu vrei sa iti vopsesti casa in culori mai tipatoare sau mai diferite oricum fata de cum este acum, o serie de cateva pernute colorate si cu model fragut ar putea da o noua viata si celor mai vechi dintre canapelele tale.

Bucatariile albe pot fi chic cu adevarat, insa fara putine accente de culoare care pot fi aplicate in cazul paharelor, vor parea mai mult plictisitoare. Niste pahare de cristal cu o foarte usoara tenta de culoare, niste ustensile de bucatarie intr-o culoare frumoasa sau niste prosoape de bucatarie de diferite culori, ar putea face tot ceea ce albul si nuantele nude nu pot face.

Niste casetute de bijuterii, cutiute pentru stocarea diferitelor obiecte sau diversele tavite pentru servitul cinei sau a micului dejun pot da de asemenea o pata de culoarea camerelor tale. Intr-o camera cu decor neutru, niste draperii galbene frumoase o pot lumina si pot da o stare de bine si de fericire.

O serie de covorase si carpete de pus pe jos intr-o nuanta de verde sau cu floricele pot aduce natura la viata in casa ta. Trebuie doar sa le amplasezi fie la intrare, fie in mijlocul camerelor, si te vei putea bucura de prospetime si energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *