Este destul de dificil sa ne acceptam asa cum suntem si sa ne bucuram cu adevarat de infatisarea noastra, pentru ca de cele mai multe ori nu suntem multumiti de cine suntem si am vrea sa schimbam o serie de lucruri la noi ca sa fim la fel ca ceilalti. Insa tocmai aceste lucruri care ne diferentiaza de ceilalti sunt cele care surprind unicitatea noastra.

Vocea noastra

Este dificil a ne da seama cum suna de fapt vocea noastra in realitate. Binenteles ca ne auzim pe noi insine, insa asta nu se intampla destul de des. Asa ca, numai ceilalti din jur ne pot judeca si aprecia vocea. Gandeste-te la vocea iubitului tau sau a mamei tale.

Cum te face sa te simti atunci cand o asculti? Sunt sigura ca aceste voci te incanta si te fac fericit. De ce nu crezi ca si vocea ta are in aceeasi masura un asemenea efect? In mos sigur, nu poti. Niciodata nu uita de acest aspect atat de important pentru individualitate ta.

Parul tau

Pentru mine cel putin, parul este primul lucru ce poate face o fata sa arate magnific. Indiferent daca este mai lung sau mai scurt, drept sau cret, negru sau mai deschis la culoare, ar trebui sa apreciezi mereu ceea ce ai.

Din cand in cand, femeile vor sa experimenteze lucruri cu parul lor si isi schimba tunsoarea sau culoarea. Cateodata acest lucru chiar este necesar. Prin schimbarea parului tau poti aduce ceva schimbari si in viata ta.

Atunci cand vine vorba despre parul tau, o multime de oportunitati sunt disponibile pentru tine. De exemplu, il poti tunde, increti, indrepta sau chiar vopsi. Asadar, intr-un fel tot vei fi diferita fata de celelalte femei din jurul tau.

Pistruii tai

Exista o serie de lucruri ce ne-au fost date de Mama Natura si intotdeauna vor fi o parte din noi. Printre acestea se numara si semnele din nastere si pistruii. Este ceva normal ca unele femei sa se planga din cauza acestor semne pe pielea lor, insa sunt de fapt foarte de admirat pentru ca ofera unicitate.

Pistruii pot fi amplasati pe diferitele parti ale corpului ce pot fi acoperite, asadar aproape nimeni nu ii poate admira inafara de tine. Este foarte important sa te iubesti pe tine insuti si sa intelegi cat de minunata esti.

De admin