Desi suna destul de dur, a nu avea copii este mai usor si mai bine pentru unii decat a avea copii. Pur si simplu acest lucru, asa zisa meserie de parinte nu este pentru toata lumea. Nu oricine este inzestrat cu calitati necesare a face fata vietii de parinte, cu responsabilitati, griji, stres, bani multi cheltuiti pe te miri ce.

Asadar, ce poti face atunci cand nu ai copii pe cap? Posibilitatile sunt nenumarate, binenteles in afara celora care se refera la activitatile de baza ce presupun cresterea, educarea si distrarea copiior tai.

In mare parte, banii pe care altfel i-ai fi cheltuit pe orice pentru copiii tai, scoala, haine, mancare si alte servicii dedicate lor, sunt acum inca in buzunarul tau sau mai bine zis in banca, economisiti pentru ceea ce vrei sa faci in viitor, pentru cumpararea a ceva necesar si destul de scump, pe o noua masina, casa, sau pentru o vacanta binemritata in afara tarii, undeva intr-o tara insorita sau exotica.

In calitate de persoana fara copii nu va trebui sa te pisicesti si sa inventezi alinturi puerile, care de altfel sunt foarte agreabile atunci cand ai copii si de asemenea nu va trebui sa pronunti niciodata cuvantul „olita” sau alte asemenea diminutive jenante.

De asemenea nu va trebui sa te scuzi in fata oamenilor pe strada atunci cand al tau copil se trezeste ca trebuie sa faca ceva urgent sau referitor la faptul ca este incapatanat si plange cu lacrimi de crocodil din cauza faptului ca nu i-ai cumparat cine stie ce jucarie sau carte colorata.

Asadar, timpul liber este intr-adevar timp liber doar pentru tine si pentru nevoile si dorintele tale, si te poti folosi de el asa cum iti doresti.

In loc de a merge de exemplu la Disneyland ca si adult alaturi de copiii tai,  o poti face pe cont propriu, alaturi de prietenii sau de partenerul tau de viata pentru a redeveni voi insiva niste copii si de a va bucura de tot ce ofera viata mai frumos.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *