Mentalitatea de fratie

Scapa de toate acele tricouri si esarfe cu imprimeul si logo-ul fratiei din care ai facut parte cat de curand, pentru ca acestea nu mai sunt la fel de cool odata ce ai terminat liceul.

Incapabilitatea de a gati, stilul tau de imbracaminte a la personajele din  serialul „Salvati de clopotel” si stilul tau de a vorbi doar ca intre baieti, nu iti va pava cu siguranta drumul catre insuratoare.

Jocurile

De vreme ce multi dintre noi nu sunt inca constienti de ceea ce inseamna a te juca, vom defini acest lucru in cel mai posibil mod. Daca ai o asa-zisa frica de a-ti lua un angajament, atunci probabil ca inca nu esti pregatit sa te asezi la casa ta.

Daca o relatie romantica te face sa te simti inconfortabil, inseamna ca nu esti inca gata de a te insura. Ce crezi tu ca inseamna o nunta pana la urma?

Daca iti place sa tragi cu ochiul si la alte persoane si accepti inselatul ca pe ceva care oricum se va intampla la un moment dat in viata oricui, atunci mai mult ca sigur nu esti inca gata de a te insura. Si, daca iti place sa joci rolul celui care zdrobeste inimi in relatia voastra, stai mai bine deoparte. Stai departe, cat mai departe.

Fosta

Cum vei putea sa te devotezi intrutotul sotiei tale daca tu inca mai simti ceva pentru fosta? Daca tu consideri ca trecutul inca nu-ti da pace sau daca nu ii dai tu pace acestuia, atunci mai bine nu ai face o persoana sa sufere facand pasul cel mare cu ea, ca mai apoi sa-i rupi inima in doua.

Vaicareala

A te plange in mod constant in legatura cu unele lucruri poate duce doar la o lipsa de activitate. Va trebui sa te maturizezi, sa iti dai seama de ceea ce iti doresti si sa faci in asa fel incat sa ii dai de capat. Chiar daca in secret tu ii urasti familia si prietenii, sau daca nu iti place salteaua ei de pat care este cam incomoda, va trebui sa inveti sa o iei mai usor cu vaicareala.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *