Te-ai indragostit de un bad boy si nu stii cum sa-i domolesti putin stilul rebel? Il poti transforma rapid intr-un romantic incurabil.

Si da noi femeile avem calcaiul aprins cum se spune dupa baietii rai. Consideram ca ei sunt cei mai grozavi iubiti. Foarte pasionali, amuzanti si mereu acolo unde trebuie. Chiar daca au un aer nepasator totusi nu le putem rezista.

Si normal ca ne indragostim pana peste cap si nici macar nu ne gandim la consecintele unei astfel de relatii. Si pentru ca suntem femei vrem sa ii reparam si sa ii schimbam. Ne asumam riscul de a-i „imblanzi” pentru ca ramand in acest fel cu siguranata ne vor face zile fripte.

Si vorba aia e si o mandrie ca poti avea un barbat in frau pe care multe s-au chinuit sa il aibe si nu au reusit. Si cand vine vorba sa le descifram jocuile si sa le aflam secretele e dezastru.

In primul rand nu te lasa cucerita atat de usor. Indiferent de situatie nu trebuie sa cedezi cu una cu doua.  Daca e nepasator si indiferent raspunde-i cu aceeasi moneda. Filtreaza discret si lasa-l sa fie putin confuz.

Daca ii chiar place de tine va face chiar el primul pas si va renunta la mandria lui de bad boy. De asemenea lasa-l sa respire. Mai ales stiind ca e un tip rebel, invata sa ai mult rabdare si sa iei lucrurile treptat. In plus trebuie sa te gandesti ca este imposibil sa se schimbe peste noapte.

Daca este un barbat fustangiu nu se va tranforma mult prea usor in iubitul perfect, aici ai un pic de munca. Lasa-i spatiu si timp pentru a se gandi la ce vrea cu adevarat. El singur poate alege varianta potrivita, totusi este destul de mare. Important este sa te comporti asa cum doreste: nu il stresa si nu te transforma in umbra lui.

De admin