Femeile au in general un program foarte incarcat si nu au timp de nimic. Trece timpul cat ai spune pas. Exsiata totusi cateva lucruri pe care nu trebui sa le uiti sa le faci.

In primul rand trebuie sa iti faci timp pentru sex. Multe femei nu dau atata importanta acestui lucru si un barbat chiar are nevoie. Nu cred ca v-ar conveni sa va lase pentru altele. Sexul este important intr-o relatie dar si intr-o casnicie. Trebuie sa va doriti amandoi acest lucru pentru a intretine flacara pasiunii mereu vie.

De asemenea nu uita sa iti faci timp sa iesi cu pritenele. Nu trebuie sa stai non-stop cu iubitul tau si pe ele sa le neglijezi. Cine te intelege mai bine daca nu prietenele tale? Femeile au felul lor de a face lucrurile mai interesante si mai amuzante.

Nu uita si de timpul pentru tine. Vizioneaza un film, citeste o carte sau pur si simplu pune-ti ordine in ganduri. Unele momente de singuratate sunt bune cateodata. Si timpul pentru creativitate este important. Ce inseamna acest lucru. Chiar daca nu ai nici un talent specifi, asta nu inseamna ca nu ai un hobby care te incanta. Ocupa-te de el din cand in cand.

De asemenea timpul pentru informare este si el indicat. Este important sa ai acel timp care sa te informezi de oriunde nu conteaza. Important este sa inveti lucruri noi, sa aduni cunoastinte in fiecare zi. Indiferent daca este vorba de domeniul tau sau altl important este sa te informezi.

Si timpul pentru somn este foarte important.Cel putin 8 re macar pentru a avea energie si a te simti odihnita la serviciu. Asa ca dormi atata timp cat trebuie.

Nu uita de timpul pentru miscare. Stii ca o sanatate de fier se tine si cu exercitii fizice. Indiferent despre ce miscare vorbim ea este bine primita.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *