Crezi ca ai gasit barbatul visurilor tale? Iata cum il poti pune la incercare prin cateva reguli pe care ar trebui sa le respecte. Si daca nu le respecta ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru tine.

In primul rand dupa o intalnire nu trebuie sa se dea niciodata disparut. Asta dovedeste ca nu i-a placut ceva la intalnirea respectiva sau nu s-a simtit bine cu tine. Indiferent care e motivul este bine sa nu dispara.

De asemenea trebuie sa te intrebe anumite lucruri despre tine si sa te si asculte cu atentie. In acest fel dovedeste ca chiar are ceva de gand cu tine.

Daca observi ca prietena lui cea mai buna este singura ar trebui sa te cam intrebi de ce. Deci nu evita sa intrebi acest lucru. Nu cred ca iti doresti sa te trezesti cu anumite surprize mai devreme sau mai tarziu.

Si daca a fost insurat sau mai este ar trebui sa aduca in discutie. Cel mai recomandat este sa o faca la prima intalnire. Este bine sa stii toate lucrurile, mai ales cele serioase.

De asemenea nici nu ar trebui sa se puna problema ca ar trebui sa plateasca el consumatia cel putin la prima intalnire. Este o chestie de bun simt in primul rand.

Observa daca detine bunele maniere. Sunt barbati care in ziua de azi nici macar nu au cei sapte ani de acasa. Cu siguranta nu doresti sa te indragostesti de un astfel de barbat. Nu de alta dar cam greu il cizelezi.

De asemenea este bine sa observi din timp daca are un hobby ciudat. Nu vrei sa te trezesti cu anumite surprize mai tarziu. Uita-te si cum reactioneaza in cazul in care tu nu ai o reactie prea placuta.

Si daca se intelege bine cu parintii sai atunci este super.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *