Multi barbati nu inteleg anumite lucruri legate de femei, si mai ales comportamentul lor. Raman asa uimiti, sau pur si simplu nici nu se chinuie sa le inteleaga.

Ce nu inteleg barbatii? In primul rand baile lungi pe care le facem. Normal ca adoram sa stam ore intregi intr-o cada plina cu spuma. Da ei ce stiu? Pac dus si au iesit. Noi savuram momentul, chiar ne punem ordine in ganduri atunci cand stam in cada.

Un alt lucru pe care nu il inteleg barbatii este lenjeria de pat prea cocheta. Ei pur si simplu cred ca o lenjerie clasica este suficienta. Dar noi nu, vrem o lenjerie cat mai draguta si eventual asortata cu restul camerei.

De asemenea nu inteleg de ce purtam genti enorme dupa noi. Ei chiar nu isi pot da seama de cate lucruri avem noi nevoie. Este bine sa fie acolo, nu se stie niciodata cand ai nevoie de ceva.

Ei nu inteleg nici rostul pentru care noi avem false prietene. Ca se intampla sa ai, si mai ales sa te intalnesti si des cu ele. Si ei au cunoscuti pe care nu ii agreeaza dar macar nu se intalnesc atat de des cu ei.

Nici rostul colantilor nu prea ii inteleg. In viziunea lor mai bine nu ai purta nimic. Nici rostul mesajelor cu o mie de emoticone nu il inteleg. Pe ei chiar nu ii incalzesc deloc 20 de emoticoane de pupici. Pur si simplu nu le vad rostul.

Ce sa mai vorbim de sapunurile decorative in forma de inimioara, stea de mare si asa mai departe. Gandeste-te numai ce penibil este sa se spele el cu un mic sapun de al tau. Probabil altul nu mai vede in jurul sau, chiar daca tu poate l-ai avertizat ca sunt mai mult de decor, si nu pentru spalat.

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *