Inainte de a merge intr-o excursie este bine sa fii echipat inca timp timp cu toate lucrurile necesare.

Cele mai importante sunt bineinteles documentele: actele conducatorului auto, precum si asigurare sau alte acte de la masina. Cu cat este mai lunga calatoria pe care o doresti sa o faci cu atat trebuie sa fii sigur ca ai la indemana toate lucrurile.  Nici cateva din aceste lucruri nu ar trebui sa iti lipseasca: o roata de rezerva, becuri de rezerva, trusa de prim ajutor care oricum este obligatorie.

De asemenea este bine sa ai la tine un Gps sau macar harti turistice, chiar daca tu crezi ca cunosti foarte bine drumul uneori se poate intampla sa gresesti, si nu este bine sa intri in panica.

Sa spunem ca te-ai hotarat sa mergi in Germania cu familia intr-o excursie. Logic drumul dureaza cam 2 zile. Si este bine sa fii pregatit din toate punctele de vedere. In primul rand alimentele si apa nu trebuie sa lipseasca. Si daca aveti si o geanta frigorifica atunci este super. Nu cred ca iti doresti ca alimentele sa se alterneze.

Nu este cazul sa luati o tona de mancare si apa. Pe drum sigur ve-ti opri si ve-ti lua o gustare sau o apa. Pana la urma sunteti cu masina si puteti face cate opriri doriti.

De asemnea este bine sa aveti o patura si o perna la voi, nu se stie ce se poate intampla pe drum. Si ma ales daca aveti si un copil atunci el se va simti mai confortabil pe o pernuta in spate. Ochelarii de soare sunt si ei necesari la drum lung.

Si haine atat groase cat si subtiri este bine sa aveti la voi. Nu se stie cum se poate schimba radical vremea. O calatorie lunga cu masina nu este tocmai usoara asa ca este mai bine sa fii pregatita pentru toate situatiile.

De admin