Inca din cele mai vechi timpuri timpuri virginitatea unei femei era considerata o comoara. Intradevar in vremurile istorice s-a pus mare pret pe virginitate. Dar in zilele noastre lucrurile s-au cam schimbat iar sexul nu mai este de mult un subiect tabuu.

Nu mai este cum era o data ca nu faceai sex pana nu te maritai. Astazi nu mai exsista asa ceva. Majoritatea cuplurilor din zilele noastre intretin relatii sexuale fara sa aiba nici o mustrare daca acest lucru le va afecta pe viitor casatoria.

Mai ales generatia de astazi nu mai poate astepta pana la casatorie avand in vedere ca tentatiile sunt la tot pasul. Mai exsista barbati care inca au o mentalitate ciudata gen ca ar vrea o femeie virgina atunci cand o ia de sotie. Cert ca ea iti poate spune ca este virgina dar tu nu vei sti niciodata cu adevarat daca este sau nu.

Si exsista femei care chiar sunt virgine dar nu sangereaza la primul act sexual. Si asa barbatii cu mintea lor stralucita cred ca nu este virgina. Nu toate femeile care sunt virgine au sangerari. Exsista si femei care se nasc fara himen iar la o parte din femei himenul se rupe foarte usor, fara ca ea sa isi dea seama.

Prin urmare nu se poate verifica daca o fata este virgina sau nu. Un himen intact nu inseamna ca femeia este virgina. Mai ales ca tehnologia avanseaza foarte mult in zilele noastre, un chirurg plastic poate reconstitui destul de usor un strat de tesut care sa se asemene cu himenul. Aceasta procedura poarta numele de himenoplastie.

Virginitatea nu ar trebui sa conteze in zilele noastre foarte mult, mai ales intr-o relatie. Conteaza respectul, onestitatea si iubirea. Iar daca ea a recunoscut trecutul ei din punct de vedere sexual atunci ar trebui sa lasi lucrurile asa cum sunt.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *