Uneori in mod inconstient tinem cont de anumite lucruri atunci cand vrem sa alegem un barbat. Exsista cateva aspecte dupa care femeile se iau atunci cand aleg un barbat. De aceea este bine sa stii de ce fug femeile de anumiti barbati.

Fie ca vorbim de haine, atitudine, inrijirea corpului toate sunt aspecte importante pentru ele.

In primul rand femeile nu suporta barbatii cu parul lung mai ales prins in coada. Doar un anumit tip de femeie poate considera un astfel de barbat unul atragator. Cu siguranta majoritatea femeilor nu vor vedea nimic sexy in acest lucru.

Daca chiar doresti sa ai parul lung vorbeste cu cea de la frizerie sa te tunda in asa fel incat sa nu iti poti prinde parul in coada.

De asemenea femeile fug de barbatii cu bijuterii gigantice. Sa fim serios bijuteriile gigantice cad urat mai ales pe un barbat. La urma urmei noi trebuie sa purtam bijuterii nu barbatii. Daca totusi nu vrei sa renunti la bijuterii alege ceva finut si discret de exemplu un ceas.

Un alt lucru de care fug femeile este parul de pe spate. Chiar li se pare dezgustator. Sa zicem ca la parul de pe piept chiar nu au nimic de obiectat dar la parul de pe spate cam da. Mai ales  ca femeile au grija ca sa nu aiba niciun firicel de par pe corp.

Si igiena orala problematica este un aspect foarte important pentru ele. Daca mirosi a transpiratie, sau ai o respiratie proasta nu te astepta ca vreo femeie sa se apropie de tine.

Si excesul de parfum le deranjeaza de multe ori. Putin parfum nu strica dar deja sa te scalzi intr-o baie de parfum s-ar putea sa nu le placa prea mult, si chiar sa se sufoce.

De asemenea barba netunsa si incalcita nu le prea incanta. Daca parul facial este scurt la un brabat, femeile gasesc atragator acest lucru.

De admin