In ziua de astazi toata lumea este stresata. Fie ca vorbim despre problemele de la serviciu sau cele din familie ele sunt tot timpul sau coexisa. Este normal ca unei anumite persoane sa ii fie foarte greu sa treaca peste toate problemele zilnice.

Exista foarte multi oameni care cred ca sunt sanatosi, sau in urma unui control de rutina, rezultatele sunt ca si cum ar fi perfect sanatosi. Acest lucru il spun de fapt, indiciile zilnice care ne dau batai de cap. Daca avem probleme cu somnul, metabolismul sau alte lucruri, este clar ca exista probleme de sanatate. Iata cum iti dau seama mai usor daca ai vreo problema de sanatate:

In cazul in care te simti mereu obosit chiar daca iti implinesti somnul zilnic, inseamna ca exista o problema. Aceasta este cauzata de faptul ca organismul nu mai poate lupta cu toxinele acumulate zilnic in organism. Din acest motiv, apare starea de oboseala si impresia ca esti in stare sa faci fata tuturor provocarilor zilnice.

Daca te lupti cu kilogramele in plus, faci sport si ai o alimentatie sanatoasa insa nu resesti sa scapi de ele este, de asemenea, o problema. Nu reusesti sa sdlabesti deoarece rata metabolismului tau este foarte scazuta si nu reuseste sa dea randament in acest sens.

Daca te speli in mod regulat pe dinti, mesteci sau mananci tot felul de bomboane sau gume mentolate, insa simti ca ai o respiratie urat mirositoare insistenta inseamna ca ai probleme cu sistemul digestiv. Respiratia urat mirositoare nu provine din lipsa igienei dentitiei ci din cauza tulburarilor stomacale. De asemenea, acesta poate fi cel mai bun semn ca ai probleme la nivelul stomacului.

Daca te confrunti zilnic cu constipatia inseamna ca ai prea multe toxine in organism iar sistemul tau digestiv nu le poate face fata. Odata cu aparitia constipatiei apar si probleme de genul oboselii, migrenelor sau dureri abdominale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *