Cicolata neagra, crevetii, avocado… sunt doar cateva din alimentele care ne amelioreaza viata sexuala.

Alimentele care stimuleaza testosteronul

Acest hormon sexual este secretat atat de barbati cat si de femei, desi cel mai mult este secretat de barbati. Acest hormon nu dezvolta doar caracteristicile sexuale ci poate mari stresul si libidoul, starnid pofta sexuala. La femei, acest hormon este secretat in principal de ovare. Din cauza lipsei testosteronului femeile nu mai au secretii vaginale dupa menopauza. Putem preveni acest lucru folosind creme care au in componenta lor hormonul respectiv sau putem folosi suplimente alimentare care aduc un plus de testosteron. iata care ar putea fi alimentele care ne regleaza nivelul de testosteron din organism:

Stridiile sunt foarte bogate in zinc. ^ stridii furnizeaza in organism aproximativ 45 mg, de 6 ori mai mult decat cantitatea de zinc necesara organismului zilnica. Acest mineraleste esentiaza in sinteza testosteronului. Se spune ca acesta este motivul pentru care un barbat ca si Cassanova reusea sa onoreze 4 femei in aceeasi noapte, consumand 40 de stridii pe zi. Un lucru este cert: stridiile contina histidina, un aminoacid care stimuleaza libidoul siau un nivel foarte scazut de calorii.

De asemenea, asa cum spunea si Regina Margaret University din Edinburgh care consuma zilnic 20 ml de suc de rodie. Acest suc i-a crescut nivelul de testosteron din sange in doua saptamani pana la 30%.

Atat in randul barbatilor, cat si in randul femeilor este de recomandat sa consumam rosii. Acestea sunt foarte bogate in vitamina A care are rolul de a creste productia de testosteron din organism. De asemenea, ele contin licopen, un antioxidant care imbunatateste fluxul sangelui permitand o mai buna irigare a tesutului erectil. Acest rezultat este dat de specialistii chinezi care au demonstrat cresterea nivelului de testosteron din organism pe sobolani. Deci, consumati 100 g de piure de tomate deoarece acestea contin 45 mg de licopten.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *