Toate fetele, mai ales adolescentele, pun pret foarte mare pe prima intalnire. Sigur, prima intalnire este de obicei una nepremeditata. De cele mai multe ori relatiile de succes sunt cele in care prima intalnire nu a fost una premeditata. La o prima intalnire nu trebuie sa te aranjezi sau sa te pregatesti prea mult timp. Secretul este sa fii cat mai naturala si sa nu incerci sa afisezi o alta persoana decat cea care esti.

In prmul rand, pentru ca prima intalnire sa fie una de succes, trebuie sa fii cat mai relaxata. Nu incerca sa il dai pe spate cu calitatile tale, incercand sa pretinzi anumite lucruri. Nu incepe sa ii povestesti ce diplome ai obtinut la scoala sau cat de bine gatesti. Incearca sa porti discutii generale care sa ii dea prilejul sa te cunoasca ca fiind o tipa simpla care astepta sa fie descoperita. Va fi incantat sa te exploreze.

Nu incerca sa te imbraci sofisticat pentru a-l impresiona. Nu asta este scopul tau, sau cel putin nu vrei sa afisezi ceva ce nu se intampla. Adopta o tinuta draguta, comoda, in care sa te simti bine si care te reprezinta. Tine cont de locati pe care ati ales-o si imbraca-te conform localului. Nu incerca sa impresionezi folosind o tinuta vulgara si nepotrivita. Astfel, isi va crea a parere proasta despre tine, chiar daca tu ai vrut doar sa il impresionezi si sa ii faci o impresie buna.

Nu butona telefonul continuu. Incearca sa eviti cat mai mult sa folosesti telefonul. In cazul in care vei scrie mesaje prietenei tale care asteapta o veste de la prima intalnire nu vei face decat sa iti deranjezi partenerul. Dedica timpul conversatiei si oferiti-va prilejul de a va cunoaste mai bine si de a mai avea parte de o intalnire.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *