Cand ajungem in pragul unei despartiri, suferim destul de mult. Suferinta depinde si variaza in functie de fiecare persoana in parte, in functie de personalitatea si caracterul ei. Sigur, nu este usor sa trecem peste astfel de momente dificile mai ales atunci cand amintirile cu persoana respectiva ne urmaresc. Vrem nu vrem, mergem in locurile in care obisnuiam sa mergem cu el, mancam lucrurile pe care le mancam si cand eram cu el, facem lucrurile pe care le faceam si atunci cand eram cu el, etc.

O despartire nu se finalizeaza niciodata cu bucurie si fericire. Unul dintre oamenii implicati in relatie, va suferi. Sau mai bine zis, cel putin unul dintre ei, daca nu amandoi. Ce trebuie sa facem pentru a nu cadea in depresie dintr-un lucru care s-a intamplat pentru ca a trebuit sa se intample?

In primul rand, trebuie sa scapam de absolut toate lucrurile care ne amintesc de vechea relatie. Scapam de cadouri, de lucruri care ne aduc aminte.

Un al doilea pas este sa eviti absolut tot ce are legatura cu vechiul iubit. Nu te mai plimba prin locurile in care va plimbati impreuna doar „de dragul vremurilor bune”. Evita tot ce iti aminteste de el. Incearca sa rupi legaturile cu prietenii comuni care nu fac decat sa va intrebe ce mai aveti de gand in privinta vechii relatii.

Ingrijeste-te si ocupa-te doar de tine. Acum, nu vei mai avea timpul atat de ocupat incat sa te neglijezi. Mergi la cosmetica, la coafor. Incearca sa ai mai multa grija de tine. Reactia fostului tau iubit? Va fi desigur, una pe care tu ti-o doresti sa o vezi la el. Va realiza ceea ce a pierdut.

Acorda-ti mai mult timp pentru tine. Cariera este foarte importanta, de aceea trebuie sa te gandesti si sa te concentrezi foarte mult pe ea. Fostul tau iubit va fi dezamagit sa vada ca a pierdut o femeie de succes si foarte frumoasa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *