Cand trebuie sa faci fata tuturor provocarilor zilnice, este foarte greu. Este foarte greu sa poti avea o cariera de succes, sa faci curatenie in casa, sa pregatesti mancare, sa fii o buna mamica si sotie.

Este foarte greu sa reusesti sa imbini cariera cu celelalte lucruri pe care trebuie sa le faci, deoarece ceilalti nu te ajuta si nu te inteleg ca tu faci sacrificii foarte mari pentru a reusi sa impaci totul.

M-am gandit sa va sugerez cateva lucruri care nu trebuie sa spuse niciodata unei mamici care munceste:

Nu ii spune niciodata ca nu stie sa se descurce, sau ca nu ii este dor de copil. Chiar daca este mai mereu plecata, poti fi convins/a ca abia asteapta sa ajunga acasa la copii si sotul ei.

Exista unele femei care opteaza pentru o bona care sa aiba grija de copilul sau. Acest lucru se intampla doar pentru ca mamica nu isi doreste sa fie copilul neglijat si pentru ca isi doreste sa fie supravegheat. Nu trebuie sa ii reprosezi niciodata unei mamici ca isi lasa copilul in grija altcuiva. Acest lucru nu trebuie sa fie niciodata reprosat.

Chiar daca tu crezi ca atunci cand vei fi mamica nu vei proceda la fel, nu fi sigura de acest lucru. Nu ii spune niciodata unei mamici ca tu, cand vei fi mama vei sta numai acasa si vei renunta la serviciu si la alte activitati in favoarea cresterii copilului.

De asemenea, nu ii spune niciodata unei mamici ca face o pauza atunci de la bebe atunci cand merge la serviciu. Putem fi siguri ca respectiva mamica nu isi doreste sa stea numai la serviciu sau departe de copilul sau.

Pentru a nu ingrijora mamica, ar fi bine sa nu ii induci anumite motive. De exemplu, sa ii spui ca la gradinita/scoala sunt foarte multi microbi, iar copilul sau este in pericol. De asemenea, nu ii spune niciodata ca tu esti o norocoasa pentru ca sotul tau iti aduce multi bani acasa si nu muncesti, iar copilul este pe mainile cele mai bune.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *