Pentru tine, prima intalnire cu parintii lui poate fi foarte importanta. Stim ca daca parintii nu ne acceptam putem risca sa ni se strice relatia intr-o singura clipa. Parintii sunt foarte importanti, iar verdictul lor in ceea ce te priveste poate fi decisiv in relatia ta cu iubitul tau.

Fiecare dintre noi isi doreste sa-i impresioneze pe viitori potentiali socrii. Asadar, vei fi tentata sa te agiti, sa te gandesti cu ce trebuie sa te imbraci, ce sa raspunzi unor intrebari pe care te gandesti ca ti le va pune, cum sa te comporti. Toate aceste lucruri vor fi simtite de iubitul tau si il vor extenua groaznic. Incearca sa nu exagerezi, sa fii naturala si sa nu iti arati emotiile intr-atat incat sunt.

Va fi destul de greu sa ne impresionam viitoarele soacre, deoarece acestea vor purta frica ca ii vor lua fiul de langa ele si ca vom avea parte de mai multa afectiune decat vor avea ele. De aceea, mamele soacre vor fi mai reci si mai distante la prima intalnire, insa aceasta nu trebuie sa fie un motiv de ingrijorare, cu timpul se vor obisnui si de ce nu, puteti deveni chiar prietene bune. In schimb, socrul va fi cel usor influentabil, care te va si ajuta sa ajungi mai repede la inima viitoarei tale soacre.

Nu incerca niciodata sa pari in fata lor altceva decat esti, fii naturala si raspunde coresc si adevarat intrebarilor puse. Nu te jena de nimic, ci spune-le exact ce simti si ce gandesti pentru a nu te considera falsa si ipocrita.

Lauda-i fiul, si vorbeste frumos despre educatia pe care a primit-o. Nu discuta niciodata defectele iubitului tau, deoarece le va folosi in defavoarea ta la un moment dat. Nici nu incerca sa te spui ce performante profesionale ai reusit pentru a nu fi considerata laudaroasa.

Adopta o tinuta cat mai decenta si incearca sa fii cat mai serioasa.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *