Dragoste si sex,  Societate

Ce nu stiai despre barbati

Barbatii isi exteriorizeaza foarte greu sentimentele intrucat iti va fi foarte greu sa stii ce simte. Poate ca te gandesti ca nu este la fel de emotionat la finalul unui film de dragoste sau ca nu sufera la fel de mult cand ii propui o despartire. Iata cateva lucruri pe care nu le stii despre barbati.

De cele mai multe ori, ai impresia ca un barbat nu poate sa sufere la fel cum suferi tu, crezand ca este puternic si poate trece usor peste toate. Inca din vremuri indepartate, barbatul a fost considerat mai puternic decat femeia, atat sufleteste cat si fizic. Insa aceasta afirmatie este eronata din cauza faptului ca si barbatii sufera in aceeasi masura ca si femeile. Nu reusesti sa iti dai seama ca sufera pentru ca barbatii sunt experti in minciuni si in a juca teatru. Barbatii nu iti vor marturisi faptul ca si ei sufera deoarece nu vor sa fie crezuti slabi. Bineinteles, a suferi sau a trece prin momente mai delicate se intampla oricui. Nu trebuie sa catalogam un barbat in functie de trairile lui.

Majoritatea barbatilor se simt exploatati de femei. Barbatii au tendinta de a cauta altceva chiar daca au o relatie stabila si serioasa. Nu isi doresc sa gaseasca o persoana care sa aiba mai multe calitati decat femeia pe care o au langa ei. De fapt, nici barbatii si nici femeile nu sunt intotdeuna multumiti. Noi, femeile, ne dorim un barbat dur si puternic pe o parte, si pe alta parte ne dorim sa fie tandri, afectuosi, grijiulii, atenti. Cu alte cuvinte, nu vom reusi niciodata sa le impacam pe toate. Nu vom gasi barbatul care sa aiba ambele extreme, asa cum nici ei nu vor reusi sa gaseasca toate calitatile pe care si le doreste intr-o singura persoana. Sa recunoastem, la fel ca barbatii, si noi visam in ascuns la calitatile pe care nu le are barbatul de langa tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *