Frumusete

Machiaj intact intreaga zi

Machiajul este realizat de obicei dimineata. Dat fiind programul incarcat, nu putem sa ne refacem de foarte multe ori machiajul. Cu siguranta vi s-a intamplat sa descoperiti la jumatatea zile ca nu mai aveti fond de ten, ca dermatograful s- estompat si nu mai arata atat de bine sau ca rujul nu mai exista. Poti recurge la mici trucuri pentru a putea mentine machiajul intreaga zi, intr-o forma cat mai buna.

Aplica crema hidratanta

Inainte sa incepi machiajul, aplica o crema hidradanta pe care las-o sa actioneze si sa intre in piele timp de cel putin 5 minute. Nu aplica o crema grasa ! Aplica o crema cat mai usoara.

Formeaza straturi cat mai fine

Daca vezi ca fondul de ten nu iti acopera toate imperfectiunile, nu trebuie sa aplici in mod abundent fond de ten. Aplica in cantitate cat mai mica, iar daca observi ca nu ai reusit sa iti acoperi toate imperfectiunile, mai aplica inca odata tot intr-un strat subtire. Vei obtine un rezultat natural si care te va tine intreaga zi. La final, aplica un strat foarte subtire de pudra translucida care sa iti fixeze fondul de ten si care va absorbi sebumul intreaga zi.

Pentru a avea gene curbate intreaga zi, trebuie sa folosesti un aparat pentru curbarea genelor. Poti sa incalzesti aparatul cu ajutorul unui feohn. Tine feohnul doar pentru cateva minute. Foloseste-l cat este cald si curbeaza-ti genele, apoi aplica mascara tot in straturi foarte fine.

Fardul de pleoape poate disparea sau se poate sterge de-a lungul zilei. Ca sa eviti intinderea fardului sau al creionului dermatograf, trebuie sa aplici un strat subtire de fard, de culoarea pielii sau o pudra translucida. Acesta absoarbe excesul de sebum sau substantele uleioase din piele.

Este foarte greu sa iti pastrezi rujul de dimineata pana seara. Un mit, deja cunoscut este aplicarea fondului de ten in strat subtire, inainte de a aplica rujul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *