Vine sezonul cald, si asa cum ne dorim o manichiura perfecta trebuie sa avem grija si de pedichiura. Multe femei isi neglijeaza unghiile de la picioare si le dau pur si simplu cu un lac si asta este tot. Pentru a evita costurile prea ridicate de la saloanele de infrumusetare, putem alege sa ne facem o pechichiura perfecta chiar si acasa. Cu rabdare si cateva ustensile putem realiza pedichiura foarte simplu acasa. Iata ca pasi trebuie sa urmezi:

Pasul I

Ai nevoie de un repicient in care sa iti inmoi pielea. Foloseste apa calda si saruri de baie. Lasa picioarele in apa pana se inmoaie pielea.

Pasul II

Foloseste o perie abraziva. Dup ace iti inmoi foarte bine picioarele, foloseste o perie abraziva care te va ajuta sa elimini celulele moarte.

Pasul III

Foloseste o crema exfolianta. Ca sa eviti craparea calcaielor, aplica o crema exfolianta pe care o lasi sa actioneze cateva minute.

Pasul IV

Foloseste acel impingator de cuticule care te va ajuta sa iimpingi cuticulele departea de unghia ta.

Pasul V

Foloseste o unghiera dreapta. Pentru a obtine o pedichiura ca la carte, trebuie sa folosesti o unghiera dreapta care iti va taia unghia perfect si cu ajutorul careia vei evita aparitia colturilor incarnate.

Pasul VI

Dupa ce ti-ai taiat unghiile trebuie sa folosesti o pila care iti va netezi unghia. Nu folosi pile foarte abrazive ci foloseste unele cat mai fine.

Pasul VII

Foloseste acele separatoare. Te vor ajuta sa pastrezi distanta intre degete, fara ca unghiile sa se atinga intre ele.

Pasul VIII

Aplica lacul de unghii in doua straturi. Unul pentru baza si al doilea pentru intensificarea culorii.

Dupa ce ai parcurs toti pasii vei obtine o pedichiura perfecta, fara a mai merge la saloanele de infrumusetare. Trebuie doar sa ai rabdare si sa parcuri toti pasii. Nu uita de curatarea cuticulelor si a pielii moarte. Pedichiura ta va arata mult mai bine daca iti vei curata cuticulele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *