Tocmai ai descoperit ca sotul tau te-a inselat?Cum tratam aceasta problema a casniciei?

Aveai incredere in el, si deodata afli ca sotul tau te-a inselat. Care este primul lucru pe care il faci? Cand suntem tradate si totul parca se naruie in jurul nostru suntem tentate sa tratam aceste lucruri cu o rapiditate mult prea mare, fara sa gandim de doua ori ce avem de facut.Insa pentru a lua cele mai bune decizii e nevoie sa avem o minte limpede, chiar daca acest lucru ni se pare pe moment imposibil.Pentru inceput, m-am gandit sa ofer cateva sugestii in ceea ce priveste atitudinea ta pentru a te ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Respira adanc

Probabil ca vestea a venit mult prea repede, intr-un moment in care nu te asteptai si nici nu banuiai absolut nimic.Fii calma si incearca sa respiri adanc.Aerul te va ajuta sa iti oxigenezi creierul si vei reusi sa ai o atitudine corespunzatoare astfel incat sa nu reactionezi intr-o maniera eronata.

Confrunta-l

Ai aflat.Acum stii ce s-a intamplat iar faptul este deja consumat.Vorbeste cu partenerul tau despre ce s-a intamplat, explica-i situatia, este momentul tau in care iti poti expune punctul de vedere si il poti confrunta.Informatiile pe care le stii deja nu iti sunt de folos daca le tii pentru tine.Discutia pe care o vei avea cu partenerul tau depinde de profunzimea sentimentelor voastre, de evolutia relatiei, de comunicarea de pe parcursul relatiei.In functie de aceste criterii vei primi si raspunsurile sau explicatii pe care le astepti.

Viata ta merge inainte

Chiar daca te simti ranita trebuie sa constientizezi faptul ca lucrurile din viata ta nu se vor schimba decat in functie de marea ta decizie.Casnicia ta trece prin momente de criza, insa acest lucru nu trebuie sa se simta de cei din jurul tau. Vei merge in continuare la servici, vei munci la fel ca pana acum, cu aceleasi randamente, vei duce copii la scoala si vei incerca ca acestia sa nu se simta vinovati de ceea ce s-a intamplat.Ideal ar fi sa eviti certurile in prezenta lor si sa nu le creezi senzatia de vina.Evita sa le explici detaliile pentru a nu suferi acum, si mai tarziu.

Planul de actiune

Cand sunt tradati, majoritatea oamenilor sunt tentati sa ia o decizie incorecta, pripita. Incearca sa vorbesti cat mai mult cu partenerul tau, cere-i raspunsurile intrebarilor tale.In functie de raspunsurile lui, incerca sa iei decizia cea mai corecta.Gandeste-te si la copii tai pentru ca acestia vor suferi cel mai mult in urma despartirii voastre.Pune-te in situatia de a fi singura inainte de a lua o decizie pe care o poti regreta mai tarziu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *