Atunci cand esti in pat, pregatit pentru a dormi si fara alta grija, dar nu mai vine somnul, nu stii ce sa faci ca sa te tratezi mai repede, ca somnul sa isi intre in drepturi. Poate ar trebui sa incerci sa te relaxezi ascultand putina muzica suava in casti sau in surdina.

„Halo” – Beyoncé

Toate versurile acestei piese sunt foarte linistitoare si te pot calma intr-o secunda, insa urmatoarele sunt cele care te vor indemna sa cazi mai usor in adancul viselor: “Standing in the light of your halo, I’ve got my angel now.” Asadar, las-o pe Beyonce si ingerii sa te conduca la somn de aceasta data. 

„Song for Zula” -Phosphorescent

“Some say love is a burning thing, that it makes a fiery ring”. Aceste versuri si acest cantec in general te va face sa intri intr-o stare de visare mult asteptata si sa te adancesti mai apoi in lumea fara griji de dupa starea de nesomn. 

„Comes and Goes” -Greg Laswell

“This one’s for the lonely, the ones that seek and find”. Nu trebuie sa luam versurile ca atare, nu este numai asa, si nici nu trebuie sa ascultam neaparat asta atunci cand suntem singuri si nelinistiti, ci mai ales atunci cand suntem obositi si avem nevoie de somn. 

„Angels”- The xx

“The end comes too soon, I’m dreaming of angels”. La fel vei face si tu, vei visa in curand la ingerii care te vegheaza cu calm, daca vei asculta aceasta piesa foarte frumoasa si care iti poate oferi o stare de pace interioara si de goliera a mintii. Un cantec bun de somn  care iti va aduce si tie ingerasii aproape. 

„Sad Dream” -Sky Ferreira

“Only ever in dreams I wrap my arms around you”. Lasa-ti visele triste sa se evapore si intra intr-o stare de somnolenta in care vei putea avea parte de vise mai frumoase si mai pozitive. 

De admin