Ceaiurile afrodisiace sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri ca fiind utile pentru a revitaliza viata  de cuplu dar si pentru a impulsiona activitatea sexuala a partenerilor de cuplu.

Desi exista in ziua de azi o mutitudine de tratamente chiar nu este nevoie sa arunci bani in stanga si in dreapta pentru tratarea disfunctiei erectile sau cresterea libidoului.  Printre cele mai cunoascute si folosite produse afrodisiace se numera ceaiurile.

Ceaiul de ghimbir si scortisoara are un efect placut asupra corpului tau, dand senzatia de caldura, imbunatatind circulatia din zona pelviana dar si din partea inferioara a abdomenului. De asemenea duce si la cresterea lubrifierii vaginului.

Un alt ceai celebru este si ceaiul de Maca, fiind cunoscut pentru efectele pozitive ale intregului organism. Acest ceai are rolul de a mari rezistenta la efort, fertilitatea.  Dar bineinteles contribuie si la cresterea apetitului sexual.

De asemenea ceaiul Maca  lupta impotriva disfunctiei erectile, regland astfel  mobilitatea spermatoizilor si determinand o crestere la nivelul materialului seminal. El actioneaza asupra foliculilor ovarieni care sunt responsabili pentru eliberarea ovulului in cursul ovulatiei.

Ceaiul de ginseng este si el cunoscut pentru efectele sale benefice. Are capacitatea de a creste vitalitatea si energia organismului.  De asemenea ceaiul ginseng creste nivelul de oxid nitric din sange, acest lucru permitand peretilor arterelor sa se relaxeze, facilitand astfel circulatia sanguina.

Si ceaiul de busuioc se numara printre aceste ceaiuri benefice. El stimuleaza apetitul sexual si imbunatateste circulatia sangvina, mai ales daca este consumat cu regularitate.

Ceaiul de ovaz are si el un efect afrodisiac indirect asupra organismului tau: ajuta la hranirea sistemului nervos, lupta impotriva epuizarii, depresiei dar si  a nervozitatii. Aceste probleme afecteaza adesea functia sexuala a organismului. Pune la fiert 100 grame de ovaz in 5 pahare de apa. Continutul este indicat sa il lasi pe joc macar 12 minute. Apoi lasa-l la infuzat timp de o ora.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *